Antalya Valisi Yazıcı: Yapılanlar bizi zirveye taşımaya devam edecek

Hürriyet Gazetesi’nin Antalya’da düzenlediği ‘Sağlık Turizmi Zirvesi’nde konuşan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere tüm sağlık sektörü, üniversiteler, özel sektör dünya standardının üstüne çıktı. Üniversitelerimiz ve hele Akdeniz Üniversitemizin dünya çapındaki uygulamaları bizi zirveye taşımaya devam edecek” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Antalya Valisi Yazıcı: Yapılanlar bizi zirveye taşımaya devam edecek

HÜRRİYET Gazetesi’nin Sevil Smile Studio, Turkish Medikal, Sanitas Spa-Wellnes, İşbir Yatak ve Anfaş sponsorluğunda Antalya’da dün düzenlediği ‘Sağlık Turizmi Zirvesi’ geniş katılıma sahne oldu. ‘Sağlık Turizmi Zirvesi’ne Vali Ersin Yazıcı, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Sağlık Bakanlığı Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ) Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, Sağlık İl Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Batı Akdeniz İş İnsanları Derneği Federasyonu (BAKSİFED) Başkanı Abdullah Erdoğan, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı, Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı İlknur Selçuk Köken, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

Antalya Valisi Yazıcı: Yapılanlar bizi zirveye taşımaya devam edecek - Resim : 1

STANDARTLARIN ÜZERİNDE

Gençlik dönemlerinde dinlediği hikâyelerin Türkiye adına çok hoş olmadığını anlatan Vali Ersin Yazıcı, Hep Almanya, Amerika, İngiltere’de sağlıkla ilgili problemlerimizi gidermek için insanlarımızın oraya gittiği, tedavi olduğu, bu kötü hikâyelerle büyüdük. İyi ki Akdeniz Üniversitesi var, şimdi herkes bize geliyor. Dünya çapında bir üniversitemiz var, son 20 yıldır sağlıkta yapılanlar şükürler olsun ki bizi bu noktaya getirdi. Şimdi neyi tartışıyoruz, 700 bin geldi, daha fazla gelmeli. Gelecek, çok daha fazla gelecek, çünkü Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere tüm sağlık sektörü, üniversiteler, özel sektör dünya standardının üstüne çıktı. Dolayısıyla başkaları bize gelecek” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER