Bağdat Caddesi'ndeki kazada hayatını kaybeden kadın son yolculuğuna uğurlandı

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak dün hayatını kaybeden Güler Baykal (68), bugün gözyaşları içinde toprağa verildi. Sürücünün adli kontrolle serbest bırakıldığını belirten ailenin avukatı Elif Göksel Yılmaz, ailenin mevcut üzüntüsünün katlandığını ve sürücünün tutuklanması için hukuki yollara başvuracaklarını belirtti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bağdat Caddesi'ndeki kazada hayatını kaybeden kadın son yolculuğuna uğurlandı

Suadiye Mahallesi Bağdat Caddesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda otomobil sürücüsü Bülent Kaya, yolun karşısına geçmeye çalışan Güler Baykal'a çarptı. Kazanın ardından gözaltına alınarak adliyeye çıkarılan sürücü Bület Kaya, yurt dışı yasağı ve imza şeklindeki adli kontrol tedbirleriyle serbest bırakıldı. Kazada ağır yaralanan Güler Baykal ise tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. Baykal'ın cenazesi bugün Erenköy'de bulunan Galip Paşa Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Beykoz Mahmut Şevket Paşa Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze töreninde Güler Baykal'ın ailesi ve yakınları gözyaşı döktü.

"BİR SERSERİNİN KURBANI OLDU"

Güler Baykal'ın kız kardeşi Güngör Baykal, "Çok zor gerçekten tarif edemiyorum. Eceliyle ölmediği için kötü bir acı. Annemizi babamızı da kaybettik ama bunun gibi acı duymadım. Bir serserinin kurbanı oldu. Buna el atmalı yetkililer. Bağdat Caddesi'nin hali nedir böyle. Çok ümitliydim. Çünkü çok güçlü bir insandı. Mutlaka yenecek dedim ama maalesef" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER