için kaldı

Erbil Başkonsolosluğu'ndan şehit diplomat Köse'ye ilişkin açıklama: 'Sorumluların takipçisi olmaya devam edeceğiz'

Türkiye'nin Erbil Başkonsolosluğu, başkonsolosluk mensubu Osman Köse'nin terör örgütü PKK tarafından şehit edilmesinden sorumlu olanların takipçisi olacaklarını belirtti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Erbil Başkonsolosluğu'ndan şehit diplomat Köse'ye ilişkin açıklama: 'Sorumluların takipçisi olmaya devam edeceğiz'

Başkonsolosluğun Twitter hesabından Köse'nin terör örgütü PKK tarafından şehit edilişinin ikinci yılı dolayısıyla yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"PKK terör örgütünün menfur saldırısı sonucu 17 Temmuz 2019 tarihinde şehit edilen Başkonsolosluğumuz mensubu Osman Köse’yi şehadetinin ikinci yıl dönümünde rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Sorumluların takipçisi olmaya devam edeceğiz."

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Etnik ve Dini Oluşumlardan Sorumlu Bakanı ve Irak Türkmen Cephesi (ITC) Yürütme Kurulu Üyesi Aydın Maruf da Türk diplomat Köse'ye ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER