için kaldı

9 kişinin öldüğü cinayette sır perdesi aralanıyor

Gaziantep'te iki ayrı evde toplam 9 kişinin öldürüldüğü olayla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.9 kişinin öldüğü cinayette sır perdesi aralanıyor

VATAN VATAN
9 kişinin öldüğü cinayette sır perdesi aralanıyor

Öldürülenlerin cenazeleri ise yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Bir süredir İstanbul'da yaşadığı belirtilen Yusuf Taş, boşanma aşamasındaki eşi Tuğba Taş ile yeniden barışmak için geldiği Gaziantep'te önce Düztepe Mahallesi 18 Nolu Sokak'ta yaşayan Tuğba Taş'ın teyzesinin evine giderek, Tuğba Taş (21), teyzesi Şenel Çakmak (36), amcaoğlu Turan Taş (23) ve Ahmet Can Çakmak'ı (16) av tüfeği ile ateş ederek öldürmüş, ardından Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesi 49 Sokak'ta yaşayan amcası Mustafa Taş'ın (48) evine giderek, evde bulunan amcasını, yengesi Gülay Taş (48), amcasının çocukları Furkan (16) ve Gül Taş (13) ile Türkan Demir'i (22) öldürerek kayıplara karışmıştı.

Öldürülenlerin cenazeleri kaldırıldığı Adli Tıp Kurumu'nda gerçekleştirilen otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edildi. Tuğba Taş, Şenel Çakmak ve Ahmet Can Çakmak'ın cenazeleri dün akşam saatlerinde sessizce Gaziantep Yeşilkent Mezarlığı'nda defnedildiği öğrenildi. Mustafa Taş, eşi Gülay Taş, çocukları Furkan ve Gül Taş ile kızı Türkan Demir'in ise cenazeleri ailesi tarafından alınarak, olayın meydana geldiği Sam Mahallesi'ne getirildi. Taş ailesinin cenazeleri Sam Camii'nde düzenlenecek öğle namazının ardından Sam Mahalle Mezarlığı'na defnedilecek.

Turan Taş'ın cenazesi ise baba evinin bulunduğu Karayavaş (Uğurtepe) kırsal mahallesine götürüldü. Burada öğlen namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Uğurtepe Mezarlığı'nda defnedilecek.

SIR PERDESİ ARALANIYOR

9 kişinin öldüğü olaylarla ilgili ise detaylar ortaya çıkmaya başladı. Olay günü Turan Taş'ın telefonu ile aranan Yusuf Taş, daha sonra telefona aldığı eşi Tuğba Taş ile konuşmaya başladı. Yusuf Taş, eşi Tuğba Taş'ın kendisinden ayrılma konusunda kararlı olduğunu anlaması ve amcasının oğlu Turan Taş ile evlilik yapmayı düşündüğünü öğrenmesi üzerine çileden çıktı. Tuğba Taş'ın kaldığı eve giden Yusuf Taş'ın önce kapıyı açan Ahmet Can Çakmak'ı kapıda vurdu. Ardından eşi, teyzesi ve evde bulunan Turan Taş ile tartışan Yusuf Taş, amcası Mustafa Taş ve diğer aile fertlerinin de olaydan haberi olduğunu öğrenince Tuğba Taş, Şenel Çakmak ve Turan Taş'a da defalarca ateş ederek öldürdü.

MOTOSİKLETİ ÇALIŞTIRIR VAZİYETTE BIRAKTI

Ardından amcası Mustafa Taş'ın evine giden Yusuf Taş, amcası Mustafa ve yengesi Gülay ile tartışmaya başladı. Kapıyı açan Mustafa Taş'ın çocukların uyanacağını söylemesinin ardından Yusuf Taş, evin içerisine girerek, yataklarında bulunan yengesi Gülay, çocukları Furkan, Gül ve Türkan'a ateş etti. Son olarak amcasını da öldüren Yusuf Taş'ın silah sesinin çevredekiler tarafından duyulmaması için amcasına ait olduğu ileri sürülen motosikleti çalıştırdığı ve olay esnasında çalıştırır vaziyette bıraktığı bildirildi.

Seri cinayetlerin ardından kayıplara karışan Yusuf Taş, halen bulunamadı. Gidebileceği olası mekanlar ve yardım alabileceği kişiler üzerinde çalışma yürüten emniyet güçlerinin, Taş'ı bulabilmesi için özel birim oluşturduğu öğrenildi.

Taş'ı arama çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdürüldüğü öğrenildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER