için kaldı

Fatih Terim: Kusur bana ait

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ankaragücü maçının ardından "Diğerleri nasıl yakışmadıysa bu da bize o kadar yakışmadı. Bir kusur varsa o da bana ait" dedi.

F5HABER F5HABER
Fatih Terim: Kusur bana ait

2-0 öne geçtiği maçta Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Terim, 3 kaptanın birlikte yayına çıkmasıyla ilgili "Oyuncuların ne açıklama yaptığından haberim yok. Ben odamdaydım. Ne açıkladıklarını bilmiyorum. Kendileriyle bir durum değerlendirmesi yapacağım. Ne olduğunu bilmiyorum, kendi odamda bekliyordum. Skoru nasıl değerlendirelim... 3 gün içinde bir maça çıkıyoruz. İyi de oynuyorsunuz, rakibe üstünlük sağlıyorsunuz. 2-0 öne geçiyorsunuz. 10 kişiye karşı 2-2 olduğuna göre yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandı.

"TAKTİK KONUŞMANIN BİR ANLAMI YOK"

Terim şöyle devam etti:

"Başta ben hatalıyım. Belki değişiklikler de yanlış olabilir. Bu oyunun taktiğini konuşmanın bir anlamı yok. Bunun teknik bir açıklamaması olmamalı. Bizim içimizde var tabii ama buna şimdi girmenin anlamı yok. 3 puan alıp, bir başlangıç yapmak istiyoruz. Diğerleri nasıl yakışmadıysa bu da bize o kadar yakışmadı. Bir kusur varsa o da bana ait."

SONRAKİ HABER