için kaldı

Vatandaşlar Corona Virüse aldırmadı, Bağdat Caddesi yine doldu

İstanbul’da bazı vatandaşlar Corona Virüse rağmen yine dışarı çıktı. Bağdat Caddesinde gezen vatandaşların kalabalık oluşturduğu gözlendi. Bazı vatandaşların maske takmadığı ve sosyal mesafe kuralına uymadığı da dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşların dışarı çıkmasına tepki gösteren bir kişi, “Corona moronayı da kimsenin taktığı yok” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Vatandaşlar Corona Virüse aldırmadı, Bağdat Caddesi yine doldu

Corona Virüse rağmen İstanbul’da bazı vatandaşlar dışarı çıkmakta ısrarcı davranıyor. Bugün yine Bağdat Caddesi’nde gezen insanların kalabalık oluşturduğu görüldü. Kimi vatandaş maske takmadan caddede yürüdü, kimisi de sosyal mesafe kuralına uymadı.

Gülsen Yılmaz isimli bir vatandaş, “Sıcağı görüp dışarı çıktılar. Ben de çiçek alıp döneceğim, anneme göndermek için. Ben çok takip ediyorum. Yaşlıların hepsi dışarıda. Çoğunu uyarıyorum ama ‘çok sıkıldık’ diyorlar. Biraz daha sabır etmemiz lazım. Corona var ve insanlar hala dışarıdalar. Niçin kendilerini korumuyorlar anlamıyorum. Uzun zamandan sonra ilk kez çıkıyorum ben de. Hiç korku da yok, Corona moronayı da kimsenin taktığı yok. Çok acı bir şey” diye konuştu.

Maske takmadan dışarı çıkan bir genç, “Artık evde oturmaktan sıkıldık. Mecburen böyle hava almaya çıkıyoruz. Yapacak bir şey yok, herkes sıkıldı. Maskesiz çıktım ben de ama unuttum evden çıkarken. Şimdi dönüp alacağım” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER