Son dakika... Dışişleri'nden Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e sert tepki

Dışişleri Bakanlığı: Yunanistan’ın gerçekleri saptırarak yürütmeye çabaladığı algı operasyonlarının son örneği, Başbakan Miçotakis’in talihsiz ve mesnetsiz açıklamaları olmuştur. Yunanistan Başbakanı görmek ve bilmek istemese de, düzensiz göçmenler sınırda Yunan makamları tarafından geri itilmeye devam edilmektedir. Bu kişiler Avrupa’nın değerleri hiçe sayılarak insanlık dışı muameleye maruz bırakılmaktadır. Yunanistan’a, ülkemiz aleyhine propaganda yapmak yerine, bu konuda Türkiye ile işbirliği yoluna gitmesinin daha etkili sonuçlar getireceğini hatırlatmakta fayda görüyoruz.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Dışişleri'nden Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e sert tepki

Ayrıntılar geliyor...

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy’un Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in Ülkemize İlişkin Açıklamaları Hakkındaki Soruya Cevabı <a href="https://t.co/yuSsLqk6E4">https://t.co/yuSsLqk6E4</a></p>&mdash; T.C. Dışişleri Bakanlığı (@TC_Disisleri) <a href="https://twitter.com/TC_Disisleri/status/1197408234325323778?ref_src=twsrc%5Etfw">November 21, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER