4 GB RAM'li Huawei Honor 7 Akıllı Telefon

Huawei firması Honor serisi akıllı telefonlarına iki yeni model dahil etme hazırlığında. Honor 7'nin iki farklı versiyonu olacak, normal ve üst seviye iki ürün göreceğiz.

VATAN VATAN
4 GB RAM'li Huawei Honor 7 Akıllı Telefon

Söylentilere göre Honor 7'nin normal versiyonu Haziran'da ve üst seviye versiyonu Temmuz ayında kullanıcılarla buluşturulabilir.

Honor 7 akıllı telefonlar uçak sınıfında metal gövdeleri ve üst düzey donanımsal özellikleriyle dikkat çekiyor. İki cihaz temelde aynı olsalar da depolama alanı ve RAM miktarında farklılık söz konusu.

Cihazlarda 5 inç genişlikli 1080p ekran ve Kirin 935 mobil yongaseti yer alıyor. Normal versiyon 3 GB RAM ve 16 GB depolama alanı sunarken üst düzey versiyonda 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı olması bekleniyor. Hafıza kartı yuvası konusunda net bir bilgi yok.

Arka kısımda LED flaş ve optik imaj stabilizasyonu özellikli 13 MP kamera bulunmakta. Emotion UI 3.0 ile zenginleştirilen Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ile 3280 mAh kapasiteli pil hazır. Sızan görsellerde kameranın hemen altında parmak izi okuyucu sensör göze çarpıyor. Önümüzdeki ay tanıtılması muhtemel olan ürünlerden normal versiyon 322 USD, üst düzey versiyon ise 435 USD fiyat etiketiyle gelebilir.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/05/29/4-gb-ramli-huawei-honor-7-akilli-telefon/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER