iOS 14 ile gelen yenilikler neler? - iOS 14 hangi cihazlarla uyumlu?

Apple, yeni iOS güncellemesi iOS 14'ü WWDC 2020 kapsamında görücüye çıkardı. Biz de iOS 14 ile gelen yenilikleri ve hangi cihazlarla uyumlu olduğunu tek videoda topladık. Onur Binay/posta.com.tr

POSTA POSTA
iOS 14 ile gelen yenilikler neler? - iOS 14 hangi cihazlarla uyumlu?

Apple, çevrimiçi olarak düzenlediği WWDC20 etkinliğinde iPhone'lar için geliştirdiği yeni işletim sistemi iOS 14'ü duyurdu. Widget desteğinden, yeni Apple çeviri uygulamasına kadar birçok özelliği beraberinde getiren iOS 14'ün hangi iPhone'lara geleceği de etkinlik kapsamında açıklandı.


iOS 14 güncellemesi alacak iPhone modelleri:

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone XR

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone SE (2. nesil)

iPhone SE

iPod touch (7. nesil)


iOS 14 ne zaman çıkacak?

Geliştirici hesabı olanlar için geliştirici betası yayınlandı. iOS 14'ün halka açık betası ise önümüzdeki ay yayınlanacak. İşletim sisteminin final sürümü ise Eylül ayında son kullanıcıyla buluşacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER