için kaldı

Başörtüsü saldırganı yakalandı

Beşiktaş’ta geçen hafta yolda yürüyen başörtülü öğretmen Şühera E.’ye tokat atan kadının ressam Berrak K. olduğu tespit edildi.

VATAN VATAN
Başörtüsü saldırganı yakalandı

Berrak K. dün Büyükçekmece’de gözaltına alındı. Ihlamurdere Caddesi’nde 12 Kasım’da meydana gelen saldırının ardından polis güvenlik kamerası görüntülerini analiz etti. Yüzü açıkça görülen kadının uyuşturucu madde kullanmak ve mala zarar vermek suçlarından poliste kaydı bulunan ressam Berrak K. olduğu tespit edildi.   Hürriyet'ten Çetin Aydın ve Fırat Alkaç'ın haberine göre, Ressam K.’nın olayın ardından birçok defa toplu taşıma aracı değiştirerek önce Şişli’ye ardından da sırasıyla Bahçelievler, Beylikdüzü ve Büyükçekmece’ye gittiği tespit edildi. Saldırganın kaldığı adresi belirleyen polisler önceki gün Büyükçekmece’de gözaltına aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER