için kaldı

'Şükrettim ama sevinemedim'

Defne Samyeli, dün gece Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen ve 36 kişinin hayatını kaybettiği 147 kişinin de yaralandığı saldırıdan son anda kurtulduğunu belirterek, bu sabah yeniden gittiği havalimanından izlenimlerini paylaştı.

VATAN VATAN
'Şükrettim ama sevinemedim'

"KURTULDUĞUMUZ İÇİN ŞÜKRETMEKLE BİRLİKTE SEVİNEMEDİM"

Instagram hesabından yayınladığı mesajında, "Kurtulduğumuz için şükretmekle birlikte sevinemedim; Hayatını yitiren insanlarımız ve şehit polislerimiz için, ülkemizin içinde olduğu bu durum için sabaha kadar gözyaşı döktük. Hele o kahraman polisler. Onlar olmasaydı çok daha büyük bir kayıp yaşanacaktı." diyen Samyeli, bu sabah mecburen yeniden alanda olduğunu belirterek şunları söyledi:

"ARKADAŞLARINI KAYBETMELERİNE RAĞMEN SOĞUKKANLI ŞEKİLDE GÖREVLERİNİ YAPIYORLAR"

"Havaalanındaki görevliler, dün bazı arkadaşlarını kaybetmiş olmalarına, sabaha kadar üst düzey görevli karşılamak için burada bulunmalarına rağmen soğukkanlı bir şekilde görevlerini yapıyorlar. Her şey belli bir düzen, insanlar sorumlu bir yas havası içinde"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER