Huawei P40 için geri sayım başladı! İşte tanıtım tarihi

Huawei yeni amiral gemisi için tanıtım tarihini açıkladı. İşte Huawei P40 serisi modellerin tanıtılacağı tarih.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Huawei P40 için geri sayım başladı! İşte tanıtım tarihi

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticisi konumunda yer alan Huawei, yeni üst segment modellerini tanıtmak için geri sayıma geçti.

Huawei’nin Mart ayı içerisinde P40 modellerini tanıtacağı zaten biliniyordu. Nihayet Çinli üretici P40 modelleri için tarih verdi.

Çinli üretici tarafından yapılan paylaşımda P40 modellerinin 26 Mart’ta tanıtılacağı belirtildi. Dilerseniz Çinli üretici tarafından paylaşılan görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak Huawei P40 özellikleri hakkında sızdırılan bilgileri de sizlerle paylaşalım. Bilindiği üzere P40 modelleri Mate 30’da da kullanılan Kirin 990 yonga setiyle gelecek. Elbette söz konusu Huawei olduğunda kullanıcılar tarafından en çok merak edilen detay telefonların kamerası oluyor. Eğer sızdırılan bilgiler doğruysa Çinli üretici yeni modelinde 52MP ana kamera + 40 MPlik sine kamera ve 8 MP’lik telefoto kamera kullanacak.

P40 Premium Edition da ise toplamda 5 kamera yer alacak. Telefonun ön tarafında da çift selfie modülünün yer alması bekleniyor. Elbette bu detayların henüz kesinlik kazanmadığını da tekrardan hatırlatmamız gerekiyor.

Huawei ve Leica arasındaki işbirliğiyle ortaya nasıl bir telefonun çıkacağı şimdilik merak konusu. Bakalım Huawei kısa süre önce Xiaomi’ye kaptırdığı DxOMark liderlik koltuğunu geri alabilecek mi? Bunu muhtemelen 26 Mart’ta öğrenmiş olacağız.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER