'MİT, CHP'ye operasyon yapacak'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "AKP'nin derin devleti ve MİT, CHP'ye operasyon yapacak" dedi

VATAN VATAN
'MİT, CHP'ye operasyon yapacak'

MİT'in CHP'yi karıştırmak için özel bir grup oluşturulduğunu açıklayan Kılıçdaroğlu, MİT'ten bir ismin bu gruba liderlik yaptığını söyledi. Doğan TV Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklamaları Kanal D Haber'de anlattı. Kılıçdaroğlu, “AKP'nin derin devleti ve MİT içinde bir grup CHP'yi karıştırmak için operasyon yapmaya çalışıyor. Hiçbir CHP'linin bu tuzağa düşmemesi lazım. Başta kendini ulusalcı olarak tanımlayan arkadaşlar” dedi.

Talimatları biliyorum

Kılıçdaroğlu AKP'nin derin devleti ve MİT içinde bir grup tarafından verilen talimatları da bildiğini de ima etti. Kılıçdaroğlu talimatlardan biri de şu dedi: “CHP, Kürtlerin ve alevilerin partisi olarak gösterilmeye çalışılacak. Amaç bu algıyı yerleştirmek” diyerek CHP'lilere tuzağa düşülmemeli uyarısında bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER