için kaldı

Call of Duty: Mobile geliyor

Android ve iOS İçin özel olarak geliştirilen yeni ve ücretsiz mobil oyun eksiksiz bir Call of Duty deneyimi sağlayacak. Birebir Call of Duty Çoklu Oyuncu Modları ve Özel Battle Royale oynanışı ile mobil için sıfırdan yaratıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Call of Duty: Mobile geliyor

Activision ve Tencent, Call of Duty: Mobile uygulamasının 1 Ekim itibariyle Google Play ve App Store'un desteklendiği tüm ülkelerde erişime açılacağını duyurdu.

Call of Duty: Mobile eksiksiz bir birinci şahıs aksiyon deneyimi ve Call of Duty, Modern Warfare ve Black Ops serisinden en sevilen haritaları, modları, silahları ve karakterleri tek bir mobil paket içinde sağlıyor. Tencent’in ödüllü Timi stüdyosu tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan Call of Duty: Mobile, Android ve iOS kurulu cihazlarda ücretsiz olacak. Call of Duty: Mobile Türkçe’ye de lokalize edilecek.

Activision Mobil Ürünler Başkan Yardımcısı Chris Plummer şunları ifade etti: “Call of Duty oyun mekaniği içinde eksiksiz bir birinci şahıs aksiyon deneyimini mobil cihazınıza taşıyoruz. Crash ve Crossfire gibi Modern Warfare haritalarını, Nuketown ve Hijacked gibi Black Ops haritalarını ve birçok başka haritayı tek bir epik başlık altında topluyoruz. Oyunu çeşitli bölgelerde yoğun şekilde test ettik ve aldığımız geri bildirimlerle oyunu 1 Ekim için hazır hale getirdik.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER