için kaldı

Altıntaş'tan Erdem'e Jet Cevap

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'i basın açıklamasında dile getirdiği iddialarına cevap verdi.

F5HABER F5HABER
Altıntaş'tan Erdem'e  Jet Cevap

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'i basın açıklamasında dile getirdiği iddialarına cevap verdi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in açıklamalarının doğruları yansıtmadığını iddia eden CHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, Erdem'in açıklamalarının hemen ardından yaptığı açıklamada "Sayın Erdem, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun anketlerde çıkan yüzde 67,5'luk oy oranının verdiği psikolojik sıkıntı ile vatandaşı yanlış bilgilendirmek için elinden geleni yapmaktadır" diye konuştu.

Açıklamasında "Sayın Erdem'in değindiği Kemer Mahallesindeki söz konusu arazinin takası mahkeme kararı ile yapılmış olup, bir hukuk işlemidir" diyen Altıntaş "Hukuk kararlarına her zaman saygılı olduğunu ifade eden Mehmet Erdem'in söz konusu hukuk kararını görmezden gelmesi düşündürücüdür. Tabakhane Deresi Çevre Düzenlemesi çalışmaları esnasında Egemenlik Bulvarı üzerindeki ağaçların kesildiğini iddia eden Sayın Mehmet Erdem'e en güzel cevabı Cuma Mahallesi Muhtarı Nafiz Çamoğlu verecektir. Egemenlik Bulvarında, Cuma Mahallesi Muhtarı Nafiz Çamoğlu ve vatandaşların talepleri doğrultusunda devrilme tehlikesi bulunan sadece iki ağaç kesilmiştir" dedi.

Açıklamasında Mehmet Erdem'in "Kamuoyuna açık olan Atatürk Parkı'nın kafeterya yapılarak halkın elinden alınacağı" yönündeki iddialarına da cevap veren CHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, "Atatürk Kent Meydanı için projelendirilen 3 kafeteryanın ilk olarak 1 adet planlandığını daha sonra sayının 3'e çıkarıldığını iddia eden Mehmet Erdem'in Koruma Kurulu'nun onayladığı projedeki kafeterya sayısının 3 olduğundan da bihaber olduğu görülmektedir. Belediye Meclisi'nin 5 Ocak 2012 tarihinde almış olduğu kararı, Korumu Kurulu 16 Şubat 2012 tarihinde onaylamıştır. Sayın Erdem her zaman yaptığı gibi gündemi değiştirmek için dedikodu üretmektedir. Aydın halkı zekidir. Gezi Parkı olaylarını sadece ağaçtan sayan böylesi zihniyetlerin bayağılaşmış oyunlarına prim vermez" sözlerine yer verdi.

SONRAKİ HABER