için kaldı

Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki: "Mensah'ı tamamen gözden çıkarmadık"

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'la oynayacakları karşılaşmanın çok zor geçeceğini ancak iyi hazırlanarak sahadan puan ya da puanlarla ayrılacaklarını söyledi. Prosinecki, kadro dışı kalan Mensah hakkında da konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki: "Mensah'ı tamamen gözden çıkarmadık"

Prosinecki, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe'ye karşı oynadıkları karşılaşmada iyi bir mücadele verdiklerini belirten Prosinecki, Aytemiz Alanyaspor karşısında da aynı mücadeleyi verip sahadan güzel bir sonuçla ayrılacaklarına inandıklarını kaydetti.

Aytemiz Alanyaspor'un Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmayı izlediklerini aktaran Prosinecki, "Gerçekten çok iyi bir ekip. Bireysel yetenekli birçok oyuncusu var. Takım olarak da çok iyi oynuyorlar. Çok zorlu bir maç olacak ama biz iyi hazırlandık. Yeni transferlerimizi Fenerbahçe maçında lisansları çıkmadığı için oynatamamıştık. Yeni oyuncularımızın da lisansı hazır. Alanya maçında takımda yer alacaklar. İyi hazırlanıyoruz. Fenerbahçe maçında çok iyi mücadele ettik. Takım olarak iyi bir performans sergiledik. Alanyaspor maçında da benzer mücadeleyi vererek, iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER