için kaldı

Marcelo bedavaya dönüyor!

Transfere odaklanan Beşiktaş, iki oyuncu ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Kendisiyle sezon başında da ilgilenen Beşiktaş'a gelmek isteyen 25 yaşındaki Ganalı Bernard Mensah, ayrılık için Kayserispor yönetiminden kolaylık talep etti. Kartal, Lyon defterini kapatma kararı alan Brezilyalı stoper Marcelo Guedes'in geri dönüşüne bonservis bedeli ödememek koşuluyla sıcak bakıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Marcelo bedavaya dönüyor!

Kayserispor'un sezon başı 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Atletico Madrid'den transfer ettiği Bernard Mensah, geçtiğimiz haftalarda yönetime takımdan ayrılmak istediğini iletti.

25 yaşındaki Ganalı orta sahanın aklının hâlâ sezon başında kendisiyle ilgilenen Beşiktaş'ta olduğu öğrenildi. Kayserispor ise oyuncunun tüm alacaklarını ödeyerek serbest kalma ihtimalini ortadan kaldırdı.

Sarı-kırmızılı kulübün Mensah için en az 3 milyon Euro talep ettiği belirtildi. Beşiktaş ise başarılı oyuncu ile ilgili şu ana kadar herhangi bir resmi girişim yapmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER