Günün öne çıkan 4 şirket haberi var - 20 Kasım

Ziraat Yatırım tarafından günlük olarak hazırlanan günün önemli şirket haberleri yayımlandı. Borsada işlem gören şirketlerden yer alan haberler arasında günün öne çıkan 4 şirket haberi var.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Günün öne çıkan 4 şirket haberi var - 20 Kasım

Garanti Bankası (GARAN, Nötr): Banka Türk Lirası cinsinden, 25 milyar TL tutara kadar borçlanma aracı ihracı için BDDK ve SPK'ya başvuruda bulunduğunu duyurmuştur.

Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt (ULUSE, Nötr): Şirketin üyesi bulunduğu Endüstriyel Metal İşverenleri Sendikası (EMİS) ile Türkiye Metal Çelik, Mühimmat, Makina, Metalden Mamul Eşya ve Oto, Montaj ve Yardımcı İşçileri Sendikası arasında yürütülmekte olan Toplu İş Sözleşmesi müzakereleri anlaşma ile sonuçlanmış olup Toplu İş Sözleşmesi Ulusoy Elektrik İmalat Taahhüt Ticaret A.Ş. işyerlerinde sendika üyesi çalışanlara uygulanmak üzere 18.11.2019 tarihinde imzalanmıştır. Toplu iş sözleşmesi 01.01.2020 - 28.02.2022 tarihleri arasında, 2 yıl süre ile yürürlükte kalacaktır.

Sabancı Holding (SAHOL, Nötr): Dünyanın önde gelen üniversitelerinden Massachusetts Institute of Technology'nin (MIT) çatısı altında kurulan ve enerji sektörünün küresel arenadaki söz sahibi şirketlerini bünyesinde barındıran MIT Energy Initiative'in Yıllık Araştırma Konferansı, ABD'de düzenlendi. Sabancı Holding'den yapılan açıklamaya göre, enerji sektöründe teknolojik gelişmelerin ve politikaların ele alındığı önemli etkinlikler arasında yer alan konferans, enerji konusunda etkin akademi, iş dünyası ve politika yapıcıların katılımıyla Boston kampüsünde gerçekleştirildi. Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı Zaimler, "İş dünyasının ve ihtiyaç duyduğumuz teknoloji, inovasyon, çözüm önerilerini geliştiren akademinin birbirleri ile güçlü bağlara sahip olması kritik öneme sahip" şeklinde değerlendirdi. Kaynak: Hürriyet

Peker GYO (PEKGY): Şirket Almanya'nın Heinsberg şehrindeki portföyünde yer alan 48 dairelik binanın toplam 4.800.000 Euro'ya satışına ilişkin sözleşme imzalanmıştır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER