için kaldı

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel sette özlem giderdi

Hande Erçel'in dizi çekimleri, Murat Dalkılıç'ın albüm çalışmaları aşıkların arasına girdi. Dalkılıç sevgilisine sürpriz yapıp dizinin setine gitti.

POSTA POSTA
Murat Dalkılıç ve Hande Erçel sette özlem giderdi

'Görüşemez olduk'

Murat Dalkılıç, Merve Boluğur’dan boşandıktan sonra oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlamıştı. Eylül 2018’de ayrılmışlar, martta barışıp ilişkide ikinci etaba geçmişlerdi!

Popçu önceki gece Kuruçeşme’deki Çin lokantası İnari’deydi. Yanında sevgilisi Hande Erçel yoktu. “Nerede?” sorusuna “Yeni dizisi ‘Azize’nin çekimlerinde. Son albümüm ‘Afefa’nın çalışmaları, Hande’nin dizisi derken, görüşemez olduk” yanıtını verdi.

‘Performansları iyi’

Murat Dalkılıç şöyle konuştu: “Haliyle birbirimizi özlüyoruz. Geçenlerde baktım olacak gibi değil, sürpriz yapıp sete gittim. Hande de şaşırdı. Yoksa başka türlü bir araya gelemeyeceğiz. Söz madem diziye geldi, ‘Azize’yi izledim çok beğendim.

Hande’nin de Buğra Gülsoy’un da performansları çok iyi. Reyting rekorları kıracağına inanıyorum.” ‘Azize’ her salı akşamı Kanal D’de ekrana geliyor.

Hakan KIRARSLAN / POSTA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER