için kaldı

RaisaVanessa dünya basınında

New York Moda Haftası kapsamında SS 2020 koleksiyonu The Lambada’yı tanıtan RaisaVanessa, dünya basınının beğenisi kazanarak tüm gözleri üzerine çekti. New York Moda Haftası boyunca Paris Hilton, Sai De Silva, Jessica Wang gibi isimlerin RaisaVanessa tasarımlarıyla boy göstermesi ise moda basınında büyük bir hayranlık ve ilgiyle karşılandı

POSTA POSTA
RaisaVanessa dünya basınında

Son olarak Amerika’da yayınlanan, haftalık yaşam ve stil dergisi US WEEKLY, “RaisaVanessa’nın Yıldızları” başlıklı habere yer verdi.

US WEEKLY haberinde RaisaVanessa imzalı kıyafetleriyle Devon Windsor, Gabrielle Union, Lauro Marano, Taylor Swift, Heidi Klum, Halston Sage, Isla Fisher, Katy Perry, Isabela Manor, Kat Graham yer aldı. 

RaisaVanessa dünya basınında - Resim : 1

Raisa Sason ile ikizi Vanessa Sason 2011’de modacılığa soyunmuştu. Heidi Klum, Hailey Baldwin, Camilla Cabello ve Rita Ora’nın tercih ettiği Raisa&Vanessa, geçen eylülde New York Moda Haftası’na katılmıştı.

RaisaVanessa dünya basınında - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER