Samet Aybaba'dan futbolculara sitem

Süper Lig'in 8. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan İstikbal Mobilya Kayserispor'un teknik direktörü Samet Aybaba, "Kulüpler bu düşünceyle devam ettiği sürece futbol daha da kötüye gidecek." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Samet Aybaba'dan futbolculara sitem

Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takıma geldiği günden beri futbol adına bir şeyler yapmaya çalıştığını söyledi.

Takımın bütünlüğü için neler yapabileceklerini futbolcularla konuştuğunu anlatan Aybaba, takım olarak eksiklerinin olduğunu bunu aşmak için çaba harcayacaklarını ifade etti.

Aybaba, "İyi başlayamadığımız bir oyundu. Bazı sıkıntılar da vardı onları da üstümüzden atacağız. İkinci yarı oyuncularımız daha iyiydiler." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER