Darbeci Hafter masada nöbet geçirmiş!

Ateşkes anlaşmasını imzalamayıp Rusya'yı kaçarcasına terk eden darbeci Hafter'in, masada öfke nöbeti geçirdiği ortaya çıktı.

GASTE24 GASTE24
Darbeci Hafter masada nöbet geçirmiş!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in çağrısıyla Libya'da ateşkes anlaşması yapılması konusunda Moskova'da taraflar arasında başlayan görüşmelerde uzlaşıya varılan taslak metni, darbeci Hafter tarafından imzalanmamıştı. Ateşkesi imzalamayan Hafter süre isteyip Rusya'yı terk etmişti.

Yaşanan bu krizin perde arkası ortaya çıkmaya başladı.

HAFTER ÖFKE NÖBETİ GEÇİRDİ

"Vladimir Putin, öfkeli Libyalı general tarafından nasıl oyuna getirildi?" başlıklı Bloomberg haberinde, Libya'nın doğusunu kontrolü altında tutan General Halife Hafter'in görüşmeler sırasında öfke nöbeti geçirdiği, ilk olarak görüşmeleri, ardından Moskova'yı terk ettiği belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER