Kayseri OSB'de kış hazırlıkları tamam

Kayseri OSB'de kış hazırlıkları tamam

POSTA POSTA
Kayseri OSB'de kış hazırlıkları tamam

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, kışa hazırlık çalışmalarının tamamlandığını, bölge içindeki 150 kilometrelik yol ağını açık tutmak için çaba içinde olacaklarını söyledi.
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, kış mevsimi ile birlikte hazırlıkların tamamlandığını söyleyerek, "Bu kış karla mücadele çalışmasını 5 tam donanımlı tuzlama aracı, 5 kepçe, 5 kamyon önü, tuz serme sistemi yüksek sürtünmeye dayanıklı kar bıçağı bulunan kar küreme ve tuzlama Aracı  ve yeteri sayıda ekiplerimizle yürüteceğiz. Bölge içerisindeki 150 km uzunluğundaki yol ağımızı kışın devamlı açık tutmak ve sanayicimizin sürüş güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden yoğun bir çabanın içerisinde olacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER