için kaldı

RaIsa ve Vanessa Amerikan dergisinde

Modacı kardeşler Raisa ve Vanessa Sason’un hızlı yükselişi sürüyor. Dünya basınının ilgisini çeken ikili, son olarak Amerikan dergisi US Weekly’ye haber oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
RaIsa ve Vanessa  Amerikan  dergisinde

RAISA ve Vanessa Sason, “The Lambada” adını verdikleri 2020 ilkbahar-yaz koleksiyonlarını New York Moda Haftası’nda tanıttı. Defileyle birlikte moda dünyasında tüm gözler ikiliye çevrildi. Paris Hilton, Sai De Silva, Jessica Wang gibi ünlü isimlerin de moda haftasında RaisaVanessa tasarımlarıyla boy göstermesi moda çevrelerinde yankı uyandırdı. Amerika’nın haftalık yaşam ve stil dergisi US Weekly, yeni sayısında ikiliyle ilgili bir haber yayınladı. “RaisaVanessa’nın Yıldızları” başlıklı haberde ikilinin tasarımlarını tercih eden ünlü isimlere yer verildi.

RaIsa ve Vanessa  Amerikan  dergisinde - Resim : 1

US Weekly dergisinde yayınlanan haberde, RaisaVanessa imzalı kıyafetleriyle Devon Windsor, Gabrielle Union, Laura Marano, Taylor Swift, Heidi Klum, Halston Sage, Isla Fisher, Katy Perry, Isabela Moner ve Kat Graham’ın fotoğraflarına yer verildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER