için kaldı

‘Issız Adam’ filmini yeniden çektiler

Melis Birkan ile Cemal Hünal’ın oynadığı 2008 yılı yapımı ‘Issız Adam’ filmi Yunanistan’da yeniden çekilerek bir ilke imza atıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Issız Adam’ filmini yeniden çektiler

Çağan Irmak’ın ‘Issız Adam’ filmi vizyona girdiği 2008 yılında aylarca vizyonda kalmış, o yılın en çok izlenen filmlerinden biri olmuştu. Most Production yapımı film,  yurtdışında ‘remake’ yapılan ilk Türk filmi oldu.

‘Issız Adam’ filmini yeniden çektiler - Resim : 1

‘Issız Adam’ Yunanistan’ın Atina sokaklarında yeniden çekildi. Filmde Yiannis Tsimitselis ve Katerian Geronikolou oynadı. Yapımın yönetmenliğini ise Yiannis Papadakos yaptı. 16 Aralık’ta Atina’daki galaya filmin yapımcısı Mustafa Oğuz ve yönetmeni Çağan Irmak da davet edildi. Cemal Hünal ile Melis Birkan’ın başrollerini paylaştığı film, Alper ile Ada adlı genç bir kadının aşklarının özelinde modern hayatın insanları nasıl yalnızlaştırdığını irdeliyordu.

‘Issız Adam’ filmini yeniden çektiler - Resim : 2

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER