Luyindama depremi!

Galatasaray'da milli takımda sakatlanan savunma oyuncusu Christian Luyindama’nın sağlık durumu belli oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Luyindama depremi!

 Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin Afrika Uluslar Kupası elemelerinde Gambiya ile oynadığı maçta sakatlanan ve dün sabaha karşı İstanbul’a dönen Luyindama’nın yapılan kontrolleri sonrası, sol diz ön çapraz bağlarında kopma ve dış menisküsünde yırtık tespit edildiği ifade edildi. Önümüzdeki günlerde ameliyat olacak başarılı oyuncunun 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Luyindama böylece sezonu kapatmış oldu.

12 milyon Euro değer biçilmişti

Sarı kırmızılı sağlık heyetine göre Luyindama’nın bu derece ciddi sakatlanmasında Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin sağlık heyetinin büyük ihmali var. Kulüp Doktoru Yener İnce yaptığı açıklamada “Bu sakatlık dünya genelinde ortalama 7 ayda tedavi edilir. Oyuncunun milli takımında bu sakatlığın gözden kaçırılması büyük bir skandal” dedi. Bu sezon takımıyla 15 maça çıkan Luyindama’nın iki hafta içinde ameliyat olması bekleniyor. Bu haber Galatasaray’da deprem etkisi yarattı zira sarı kırmızılılar, 12 milyon Euro değer biçtikleri oyuncuyu devre arasında satmayı planlıyordu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER