En zor şartlarda ihtiyaçları karşılıyor! 6 farklı ülkede görev yapıyor

Nurol Makina tarafından üretilerek güvenlik güçlerinin kullanımına sunulan Ejder Yalçın 4x4 Zırhlı Muharebe Aracı sayısı 360'a ulaştı. Yıl sonuna kadar 10'dan fazla aracın daha güvenlik güçlerinin envanterine girmesi planlanıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
En zor şartlarda ihtiyaçları karşılıyor! 6 farklı ülkede görev yapıyor

Nurol Makina tarafından üretilerek güvenlik güçlerinin kullanımına sunulan Ejder Yalçın 4x4 Zırhlı Muharebe Aracı sayısı 360'ı buldu.

Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üreticilerinden Nurol Makina, Türkiye ve çevre bölgelerde (Orta Doğu, Afrika, Orta Asya ve Doğu Avrupa) sayısı, şiddeti ve karmaşıklığı giderek artan çatışma ortamında güvenlik güçlerinin görevlerini güven içinde ve etkin yerine getirmelerini sağlamak amacıyla çalışmalar yürütüyor.En zor şartlarda ihtiyaçları karşılıyor! 6 farklı ülkede görev yapıyor - Resim : 1Şirket, bu amaçla 4x4 segmentinde zırhlı muharebe aracı, zırhlı personel taşıyıcı ve özel amaçlı platformların özgün sistem tasarımlarını yaparak, üretimini gerçekleştiriyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER