Türkiye halterde Naimli günlerini özlüyor!

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Naim Süleymanoğlu'nun Türkiye'ye gelişiyle branşta başlayan güzel günlerin bir daha yaşanmasının zor olduğunu söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Türkiye halterde Naimli günlerini özlüyor!

Üç olimpiyat, yedişer dünya ve Avrupa şampiyonluğu elde eden Naim Süleymanoğlu'nun hayatını konu alan "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filminin vizyona girmesiyle halter, kamuoyunun gündemine yeniden geldi.

Federasyon başkanı Taşpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, film nedeniyle mutlu olduklarını belirterek, "Tarihe geçmiş bir sporcu. Time dergisine kapak olmuş, siyasete de damga vurmuş bir isim. Böyle bir film çevrilmesi yerindeydi. Naim bunu fazlasıyla hak etmişti." değerlendirmesinde bulundu.

Filmi herkesin izlemesini isteyen Taşpınar, "Bulgaristan'daki Türkler üzerindeki zulüm, Naim Süleymanoğlu'nun kararlı tutumuyla dünyaya duyuruldu. Naim'i ne kadar anlatsak azdır. İyi hayal kuranlardan büyük insanlar çıkıyor." ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER