Leicester - Southampton maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Çağlar Söyüncü oynuyor mu?

Leicester - Southampton maçı için geri sayım devam ediyor. Leicester, İngiltere Premier Lig'de 22. hafta mücadelesinde Southampton'ı ağırlayacak. Peki, Leicester - Southampton maçı hangi kanalda? Saat kaçta yayınlanacak?

HÜRRİYET HÜRRİYET
Leicester - Southampton maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Çağlar Söyüncü oynuyor mu?

İngiltere Premier Lig heyecanı Leicester - Southampton karşılaşmasıyla devam ediyor. Ev sahibi Leicester'da forma giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, menajer Brendan Rodgers'ın en güvendiği isimlerin başında geliyor. Leicester - Southampton maçı hangi kanalda?

11 Ocak Cumartesi günü The King Power'da oynanacak Leicester - Southampton maçı saat 18.00'de başlayacak. Leicester - Southampton maçı S Sport kanalında yayınlanacak ve Spor Arena Canlı Anlatım sayfamızdan 3 boyutlu bir şekilde takip edilebilecek.

Muhtemel 11'ler...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER