için kaldı

Twitter yorum gizleme özelliğini herkese açtı

Twitter bir süredir Japonya, Kanada ve ABD'de test ettiği yorum gizleme özelliğini herkese açtı. Daha önceden sadece Twitter'a şikayet ederek incelenmesini beklediğimiz sakıncalı ve alakasız yorumları direkt gizleyebileceğiz.

POSTA POSTA
Twitter yorum gizleme özelliğini herkese açtı

Twitter'ın resmi hesabından yaptığı duyuruda kullanıcıların artık yorum gizleme hakkı olacağı açıklandı. Kendi gönderilerinin altındaki alakasız ve sakıncalı yorumları gizleyebilecek olan Twitter kullanıcıları, sağ üstteki gri simgeyle 'yanıtı gizle' seçeneğini kullanacak. Yanıtı gizlenen kişiye ise herhangi bir bildirim gitmeyecek.

Twitter bu özelliği Japonya, ABD ve Kanada'da zaten kullanıma sunmuştu. Rağbet gören özellik, kullanım açısından da sorunsuz hale getirildi ve herkesin kullanımına sunuldu.

Twitter'ın destek hesabından yapılan açıklamada şunlar yazıldı:

"Cevapları gizleme seçeneği artık dünyadaki herkes tarafından kullanılabiliyor. Başarılı bir deneme sürecinin ardından konuşmaları yönetmenin ve dikkat dağıtıcı, konu dışı yanıtları gizlemenin yararlı bir seçenek olduğunu gördük. İşte öğrendiklerimiz ve detayları:"


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER