Josef de Souza Fenerbahçe'ye dönmek istiyor

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Josef de Souza, bir gün sarı-lacivertli ekibe dönmek istediğini açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Josef de Souza Fenerbahçe'ye dönmek istiyor

Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımında forma giyen Josef de Souza, ülke basınına konuştu. Arabistan günlerinden bahseden Brezilyalı, ülkesi takımlarından Vasco de Gama ve Fenerbahçe'ye dönmek istediğini açıkladı.

2010 yılında ayrıldıığı Vasco de Gama'ya dönmek istediğini hiçbir zaman saklamayan Josef de Souza, Arabistan futbolunun bilinenin aksine iyi olduğunu söylerken, "Bence Arap futbolu iyi seviyedi. Düşük olduğunu düşünmüştüm; ancak yabancı oyuncu sayısının artmasıyla tüm takımlar güçlendi. Brezilya şampiyonasıyla karşılaştırıldığında seviyenin hala düşük olduğunu düşünüyorum; ancak bugünlerde çok düşük değil" dedi.

Porto'dan ayrıldığı için pişman olmadığını kaydeden Brezilyalı oyuncu, "Porto'da parlayan oyuncuların İtalya, İspanya ve İngiltere'deki takımların ilgisini çektiğini biliyoruz. Öyle olsun isterdim ama futbolda her zaman istediğimiz gibi olmuyor. Ancak Brezilya'ya döndüğüm için çok mutlu olduğumu ve hedeflerime ulaştığımı söyleyebilirim" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER