Koçyiğit'e Yaşam Boyu Başarı Ödülü

Rol aldığı pek çok önemli filmler ile hafızalara kazınan ve sayısız ödüle layık görülen usta oyuncu Hülya Koçyiğit, Yaşam Boyu Onur Ödülü almak üzere 7. Kayseri Film Festivali’ne konuk oluyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Koçyiğit'e Yaşam Boyu Başarı Ödülü

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü destekleriyle, Anadolu Sinemacılar Derneği tarafından ve Kadir Turna direktörlüğünde 13-16 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek olan 7. Kayseri Film Festivali ’nin Onur Ödülü’nü açılış töreninde alacak olan Koçyiğit, moderatörlüğünü sinema yazarı Burçak Evren’in yapacağı söyleşiye de katılacak.

Bu yıl festivalde Hülya Koçyiğit’i ağırlamaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getiren Festival Direktörü Kadir Turna, Türk sinemasının çok önemli ustalarından birini Kayserili sinemaseverlerle buluşturacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

Sinemaya adanmış bir ömrün hikayesi

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER