için kaldı

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "Filenin Sultanları"nın başarısını değerlendirdi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Tokyo Olimpiyatları'na katılma hakkı elde ettiği maç sonrasına ilişkin, "Sevinçten gözyaşı dökmeyen kalmadı." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "Filenin Sultanları"nın başarısını değerlendirdi

TVF Başkanı Üstündağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Tokyo Olimpiyatları'na katılma hakkı elde etmesini değerlendirdi.

"Filenin Sultanları"nın önemli iş başardığını belirterek gururlu olduklarını dile getiren Üstündağ, "Olimpiyatlara takım sporunda katılmak çok zor ama zoru başaran takım, bugünlere geldi. 2019 Eylül'de Ankara'daki Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda final oynayan takımımızın performansı, isteği, ülkenin bütünleşmesi, her taraftan yağan desteğin sonunda oluşan pozitif enerji, altyapımız oldu." ifadelerini kullandı.

Hollanda'nın ev sahipliğinde Apeldoorn kentindeki organizasyonda çok büyük sıkıntılar yaşanmasına rağmen sporcuların üstesinden geldiğini ve mutlu sona ulaştığını vurgulayan Üstündağ, şunları söyledi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER