için kaldı

Teröristler güvenli bölgeden çıktı... CHP bunu da beğenmedi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya lideri Putin'le Suriye'nin geleceği ve sınır güvenliği konusunda tarihi bir anlaşmaya varırken CHP bunu da beğenmedi.

GASTE24 GASTE24
Teröristler güvenli bölgeden çıktı... CHP bunu da beğenmedi!

Türkiye, Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerini temizlemek için Suriye Milli Ordusu (SMO) ile birlikte başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nın ardından masada da başarılı sonuçlar aldı.

Önce ABD ile YPG'li teröristlerin güvenli bölgeden çıkması için mutabakata varan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le masaya oturdu.

SINIRLAR GÜVEN ALTINDA CHP TEDİRGİN!

Erdoğan ile Putin'in uzun süren görüşmesi sonrasında varılan 10 maddelik anlaşmaya göre YPG'li teröristler Barış Pınarı Harekatı dışında kalan bölgede de sınırdan 30 km çekilecek.

Türkiye böylece masada sınır güvenliğini sağlama almak adına başarılı hamleler yaparken Cumhuriyet Halk Partisi bu durumu da beğenmedi. 

Teröristler güvenli bölgeden çıktı... CHP bunu da beğenmedi! - Resim : 1

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER