Hocalıkta Demirel karakteri

Fenerbahçeli Volkan Demirel, yaptığı açıklamada, “Herkes kaleci antrenörü olmamı bekliyor ancak hedefim teknik direktörlük. Kaleciyken nasıl bir karakter çıkardıysam, hocalıkta da çıkarmak istiyorum” dedi.

GASTE24 GASTE24
Hocalıkta Demirel karakteri

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği UEFA B Antrenör Kursu, Erzurum’da başladı. Aralarında A Milli formayı da terletmiş olan Fenerbahçe'nin eski kaleci Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Ahmet Dursun ve Serkan Balcı gibi isimlerin yer aldığı 30 kursiyerin antrenör olmak için katıldığı kurs programında, Beşiktaş’ın eski kaptanı Mehmet Ekşi ve F.Bahçe’nin eski kaptanı Ömer Kaner tarafından eğitim verildi.

Volkan Demirel, “Kaleci olduğum için herkes kaleci antrenörü olmamı bekliyor ancak benim hedefim tamamen teknik direktörlüğe doğru gidecek” dedi.

BİR İDOLÜM YOK 

Volkan Demirel, sözlerine şöyle devam etti: “Kaleciyken nasıl bir Volkan Demirel karakteri çıkarttıysam, hocalık tarafında da bir Volkan Demirel karakteri çıkartmak istiyorum. Örnek aldığım bir sürü hoca var. Çalışmalarından detaylar aldığım hocalar da var ama kendi çalışmalarımı yapmak istiyorum, idol olarak bir isim vermeyeyim." 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER