için kaldı

Kılıçdaroğlu, 'bir CHP'linin Beştepe'de Erdoğan ile görüştüğü' iddiası için konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın "CHP'nin önemli bir isminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü" iddiasının kendisine düşündürdüklerini anlattı.

GASTE24 GASTE24
Kılıçdaroğlu, 'bir CHP'linin Beştepe'de Erdoğan ile görüştüğü' iddiası için konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, televizyonda İsmail Küçükkaya'nın sorularını cevapladı.

BİR CHP'LİNİN BEŞTEPE'DE ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜĞÜ İDDİASI

Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın "CHP'nin önemli bir isminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü" yazısının kendisine düşündürdüklerini şöyle anlattı:

"Ben şaşırmadım. Zaten 'CHP'yi nasıl dağıtırız, nasıl kendi içinde kavga çıkar ' bunun için çalışan ekipleri var. Bunu defalarca söyledim, arkadaşlarıma da söyledim. Önümüzdeki süreçte yine masa, sandalye atılan, yumrukların atıldığı bir süreci yaşatmak istiyorlar bize, adamlar tutuldu, paralar verildi. Biz bunları gayet iyi biliyoruz. Erdoğan, 'CHP kendi içinde kavgalı bir partidir, bunlar memleketi yönetemez' diye bir algı yaratmak istiyor, bunun için de elinden gelen her şeyi yapıyor. Devletin en kilit noktalarındaki kişileri devreye soktuğunu biliyorum. Devleti bilen herkes anlar bunu."

Kılıçdaroğlu, "Siz bunu okuduğunuzda, 'Doğrudur' dediniz mi?" sorusuna, "Evet" karşılığını verirken, isim konusunda tahminde bulunmak istemediğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Her konuda konuşan Erdoğan, niye bu konuda konuşmuyor Erdoğan desin ki 'Yok efendim böyle bir şey. Ben kimseyle görüşmedim, kimseyi davet etmedim. Kimse de gelmedi ve kimseyle bu konuyu hiç konuşmadım.' Diyemez mi Diyebilir. Niye demiyor Buradan Erdoğan'a açık ve net soruyorum: Bu haber doğru mudur, yanlış mıdır Herkes konuşuyor, sadece susan Erdoğan. Erdoğan konuşmayabilir, ama bu konuda konuşacak yetkililer var, onlara talimat verir" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER