Güleda'nın ailesi "hafifletici neden" ya da "ceza indirimi" istemiyor

Isparta'da Güleda Cankel'i bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık Zafer Pehlivan hakkında "tasarlayarak" ve "canavarca hisle veya eziyet çektirerek" öldürme suçlarından hazırlanan iddianame, genç kızın ailesini memnun etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Güleda'nın ailesi "hafifletici neden" ya da "ceza indirimi" istemiyor

Kızının ölümünün ardından toparlanmaya çalışan anne Vefaret ile baba Mustafa Cankel, Menteşe ilçesinin Ortaköy Mahallesi'ndeki evlerinde ilaç desteği ve yakınlarının kendilerini bir an olsun yalnız bırakmamasıyla ayakta durmaya çalışıyor.

Sanık Zafer Pehlivan hakkında hazırlanan iddianameyi avukatları aracılığıyla inceleyen Mustafa Cankel, AA muhabirine, Güleda'nın özel eşyalarını teslim almak için Isparta'ya gittiğini söyledi.

Isparta'da ilk olarak emniyet yetkilileriyle görüştüklerini anlatan Cankel, daha sonra kızının kaldığı aparta gittiklerini, şahsi eşyalarını teslim alarak evlerine döndüklerini aktardı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER