Eşe ‘kasa’ uzaklaştırması

Ankara’da Tülin D. kendisini aldattığı gerekçesiyle işadamı eşine boşanma davası açtı. 10 milyon TL tazminat talebinde bulunan Tülin D., “Şifresini sadece kendisi biliyor, boşaltabilir” diyerek eşinin evdeki kasaya yaklaşmaması için uzaklaştırma kararı da aldırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Eşe ‘kasa’ uzaklaştırması

Ankara 7. Aile Mahkemesi’ndeki dava dosyasına göre, Tülin D. ile  Mustafa D. 1994 yılında evlendi. Tülin D., kocasının kendi şirketinde çalışan D.Ç. isimli kadınla ilişkisi olduğu iddiasıyla boşanma davası açtı. Dava dilekçesinde, Mustafa D. ile D.Ç.’nin 7 Temmuz ile 5 Temmuz tarihleri arasında birlikte tatile gittikleri iddia edildi.

VALİZLERİ GETİRMEDİ

Dava dilekçesinde, Mustafa D.’nin İstanbul’dan Ankara’ya dönerken 3 adet valizini uçağın bagajına vermesine rağmen bunları eve getirmediği belirtilerek, “Delil bırakmamak adına tatilde kullandığı giysileri evin dışında temizlettikten sonra peyderpey eve getirmiştir. Böyle bir tedbir almış olması, tatile ilişkin özellikle biyolojik delilleri gizlime çabasının ürünüdür” denildi. Tülin D.’nin avukatı Erkin Göçmen, Murat D. ile D.Ç.’nin aynı odada kaldığını gösteren kayıtları da delil olarak dava dosyasına sundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER