Yılport Samsunspor, Süper Lig'den iki futbolcuyu renklerine katıyor | Transfer Haberleri

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yılport Samsunspor, Süper Lig ekipleri Yukatel Denizlispor'dan Burak Çalık ve Göztepe'den Veli Çetin ile prensip anlaşmasına vardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yılport Samsunspor, Süper Lig'den iki futbolcuyu renklerine katıyor | Transfer Haberleri

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde şampiyon olmak için takıma takviye yaptıklarını söyledi.

İstanbulspor'dan Muhsin Yıldırım ile resmi sözleşme imzaladıklarını hatırlatan Sağlam, "Bunun yanında yoğun uğraşlar sonucunda bugün itibarıyla bizim hem stoper mevkisindeki eksikliğimizi gidecek hem de ön tarafta kanat ve forvet oynayabilen 2 oyuncu ile anlaştık. Bunlar da Veli Çetin ve Burak Çalık. Burak Çalık ile 1,5 yıllık, Veli Çetin ile de 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2,5 yıllık anlaşma sağlandı. İnşallah onların da imzaları bir an evvel atılır ve transfer çalışmalarını bitirmiş olacağız. Bundan sonraki süreçte kadromuz bu şekilde devam edecek." diye konuştu.

Sağlam, takımı zorlu yolculukta zafere ulaştıracak kadro yapılandırmasını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, şunları dile getirdi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER