Şehit polisler için mevlit programı düzenlendi

Şehit polisler için mevlit programı düzenlendi

POSTA POSTA
Şehit polisler için mevlit programı düzenlendi

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Valisi Şehmus Günaydın, şehit polis memuru Yasin İke ve şehit Osman Börklüoğlu'nun mevlit programına katıldı
Hulusi Akar Camisinde okutulan mevlit programına, Vali Şehmus Günaydın'ın yanı sıra Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bazı ilçe belediye başkanları, şehitlerin aileleri, yakınları ve vatandaşlar katıldı. 10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Vodafone Arena'ya düzenlenen terör saldırısı sonucu şehit olan Yasin İke ve Osman Börklüoğlu için düzenlenen mevlit programı sonrası ailelerle görüşen Vali Günaydın, "Devlet olarak bütün imkânlarımızla şehit ailelerimizin yanındayız" dedi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan mevlit programı, yapılan dualarla ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER