için kaldı

Şüpheli ölümde gerçek ortaya çıktı

Aydın’ın Köşk ilçesinde, ölümü şüpheli bulunan Mehmet Bozkurt’un eğlendiği 4 arkadaşına ulaşan polis, gençlere sahte alkol ve uyuşturucu satan 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Şüpheli ölümde gerçek ortaya çıktı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 Kasım günü saat 06.30 sıralarında Köşk ilçesinde Mehmet Bozkurt’un (30) şüpheli ölüm olayıyla ilgili olarak yapılan araştırma kapsamında; arkadaşları İ.E., A.A.N., M.A. ve B.A. isimli 4 şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan yasal işlem başlatıldı.

Yapılan tahkikat sonucunda şüphelilerin Köşk ilçesinde yaşayan N.A. isimli şüpheliden el yapımı rakı, Ilıcabaşı Mahallesi'nden ise uyuşturucu hap aldıkları anlaşıldı.

Ilıcabaşı Mahallesi'nde tespit edilen iki ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 59 adet ecstasy hap, 124 şişe içerisinde 104,4 litre kaçak rakı ve viski, 4 adet alkol imalatında kullanılan damıtma sistemi ile çok sayıda materyal ele geçirildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER