için kaldı

Bu savunmayı yaptı... 3 senedir bizimle uğraşıyor

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, ev yemekleri yapan bir işletmeye taşlarla, sopalarla saldırarak işletme sahibi karı-kocanın yaralanmasına neden olan diğer işletme sahipleri kendilerini savundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bu savunmayı yaptı... 3 senedir bizimle uğraşıyor

Gaziemir ilçesinde geçtiğimiz cumartesi gerçekleşen olayda, ev yemekleri yapan bir işletmeye bir başka işletmenin sahipleri tarafından yapılan saldırıda ortalık savaş alanına dönmüştü. Güvenlik kameralarının anbean kaydettiği olayda dükkanı basan kişiler; taş, sopa ve sandalyelerle ellerine ne geçtiyse fırlatmıştı. Yaşanan saldırıda ise işletme sahiplerinden Sedat Azar (54) ve eşi Cevriye Azar (46) yaralanmış ve aile daha sonra olayla ilgili şikayetçi olmuştu.

"SALDIRMAK ZORUNDA KALDIK"

Karakolda biten komşu kavgasıyla ilgili saldırıyı gerçekleştiren işletme sahipleri kendilerini savundu. İşletme sahibi Perihan Karagözler (42), kavgada asıl mağdurun kendileri olduklarını öne sürdü. İşletme sahipleriyle aralarında sorun bulunduğu anlatan Karagözler, "Cumartesi günü buraya pazar kuruluyor. Sabah saat 07.00’de pazarcılara çorba götürüyorum. Kavgalı olduğumuz kişi 3 senedir bizimle uğraşıyor. Pazarcı çocuğun biriyle haber gönderdi ‘Abla pazara gelir misin?’ diye. 'Sizin sülalenizin kökünü kuruturum, bundan sonra ayağınızı denk alın' diyerek üstüme doğru yürüdü. Ben de kendimi savunmak amacıyla elimdeki çorbayı üstüne döküp iki kez sopayla vurdum. Sonra çocuklarımı çağırdım. Çocuklarım konuşmaya gittiler. Pazara giderken 50 kişi saldırdılar. Komşular çocuklarımı dükkana getirirken karşı dükkandan sırıtarak ‘Bunlar daha sizin iyi günleriniz’ dediler. Bizi çok tahrik ettiler, saldırmak zorunda kaldık. İnsanlar bizi dinlemedikleri için olayın iç yüzünü bilmiyorlar" sözlerine yer verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER