Galatasaray deplasmanda 19 maçtır kazanamıyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda deplasmanda oynayacağı Paris Saint-Germain maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 285. mücadelesine çıkacak. Sarı-kırmızılılar, geride kalan karşılaşmalarda 99 galibiyet alırken, 110 müsabakada da mağlup oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray deplasmanda 19 maçtır kazanamıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu altıncı maçında Galatasaray, yarın TSİ 23.00’de Parc des Princes’da Fransız ekibi Paris Saint- Germain ile karşı karşıya gelecek. Grupta geride kalan 5 müsabakada sarı-kırmızılılar, 2 beraberlik sonucunda aldığı 2 puanla dördüncü sırada yer alırken, PSG ise 4 galibiyet, 1 beraberlikle topladığı 13 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Grubun ikinci maçında 1 Ekim’de Türk Telekom Stadyumu’ndaki müsabakayı Fransız takımı 1-0 kazanmıştı.

Avrupa kupalarında 285. maç

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 284 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar, 99 kez sahadan galip ayrılırken, 110 defa da rakiplerine mağlup oldu. 75 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom, rakip fileleri 377 kez havalandırırken, kalesinde ise 423 gol gördü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER