Göztepeli Titi: "İkinci yarı bizim için çok önemli ve güzel olacak"

Göztepe’nin Brezilyalı oyuncusu Titi, "Taraftarlarımızdan şunu rica ediyorum; sezonun ikinci yarısında taraftarımız tribünleri doldursun ve yeni stadımıza gelsin. Onların vereceği destekle çok daha güçlü olup Göztepe’yi hak ettiği yerlere getireceğiz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepeli Titi: "İkinci yarı bizim için çok önemli ve güzel olacak"

Süper Lig’in ikinci yarısı için hazırlıklarına Antalya’da devam eden Göztepe’de Brezilyalı savunma oyuncusu Titi, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Lige zorlu bir başlangıç yaptıklarını hatırlatan Titi, "Tabii zorlu bir başlangıç olacağını biliyorduk çünkü aramıza yeni katılan oyuncular vardı ve oyuncuların uyum süreciyle ilgili bazı zorluklar yaşayabileceğimizi biliyorduk. Ama daha da iyi bir başlangıç olabilirdi" diye konuştu.

"İLHAN PALUT’UN GELİŞİYLE DAHA İYİ SONUÇLAR ALMAYA BAŞLADIK"

Teknik direktör İlhan Palut’un takımın başına geçmesiyle daha iyi sonuçlar almaya başladıklarını söyleyen Titi, "Yeni hocamızın gelmesiyle de takım tekrardan bir takım ruhuna büründü, daha iyi çalışmaya ve daha iyi sonuçlar almaya başladık. Bunun doğrultusunda da daha iyi yerlere gelmeyi başardık" şeklinde konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER