için kaldı

Ampute futbolda hedef galibiyet

Ampute futbolda hedef galibiyet

POSTA POSTA
Ampute futbolda hedef galibiyet

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - AMPUTE Futbol 1. Lig'de mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediye ASAT Spor Kulübü, Gaziantep deplasmanında Melikgazi Belediye Bedensel Engelliler Spor Kulübü maçını kazanmayı hedefliyor.

Ampute Futbol 1. Lig'de şampiyonluğu Antalya Büyükşehir Belediye ASAT Spor Kulübü, yarın Gaziantep deplasmanında Melikgazi Belediye Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak. Geçen hafta sahasında Samsun Engelliler Spor Kulübü'nü 2-0 yenerek moral bulan ASAT Spor Kulübü, Gaziantep deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

Antrenör Tahir Güven, "Her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Gaziantep deplasmanının zor geçeceğini biliyoruz. Maçta galibiyeti kazanıp, Antalya'ya dönmek istiyoruz. Gelecek hafta da sahamızda Şanlıurfa Engelliler Spor Kulübü ile oynayacağız. Tüm taraftarımızı bu maça davet ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER