için kaldı

Keşan'da hapis cezaları bulunan 2 kişi yakalandı

Keşan'da hapis cezaları bulunan 2 kişi yakalandı

POSTA POSTA
Keşan'da hapis cezaları bulunan 2 kişi yakalandı

KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan ilçesinde çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan ve polis tarafından yakalanarak, gözaltına alınan 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Yunus Timleri'nce, İspat Cami Mahallesi Abdullah Sokak üzerinde durumundan şüphelenilen M.K.'nin UYAP sorgulaması yapıldı Yapılan sorgulamada M.K.'nın Malkara İlamat ve İnfaz Bürosunca 'elde veya üstte taşınan eşyayı özel beceri ile almak suretiyle hırsızlık' suçundan yakalama kaydı olduğu ve hakkında 2 yıl 9 ay 10 gün hapis cezası bulunduğu belirlendi. M.K., gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.

Yunus Timleri, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 700 Evler TOKİ Konutları mevkiinde de durumundan şüphelendikleri M.Ç.'yi durdurdu. M.Ç.'nin yapılan UYAP sorgulamasında Edirne Asliye Ceza Mahkemesi'nce 'hükümlü veya tutuklunun kaçması' suçundan yakalama kaydı olduğu ve hakkında kesinleşmiş 11 ay 20 gün hapis cezası bulunduğu tespit edildi. M.Ç., gözaltına alınarak, işlemleri için emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K. ve M.Ç., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER