için kaldı

Doktor Zeynep B.nin ölümü ile ilgili flaş gelişme

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 12'nci kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Psikiyatri Uzman Doktoru Zeynep B.'nin intihar ettiği ortaya çıktı.

VATAN VATAN
Doktor Zeynep B.nin ölümü ile ilgili flaş gelişme

Eşinden boşandıktan sonra oğluyla birlikte yaşamaya başlayan Zeynep B., dün saat 07.00 sıralarında, Mavişehir Mahallesi 2040/4 Sokak'taki sitede bulunan 12'nci kattaki dairesinin balkonundan düştü. Zeynep B., olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı olarak görev yaptığı ortaya çıkan doktorun ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Soruşturmada psikolojik rahatsızlığı bulunan ve daha önce de birçok kez intihar girişiminde bulunduğu belirlenen Zeynep B.'nin, balkondan atladığı saptandı. Zeynep B.'nin cenazesi, otopsinin ardından toprağa verildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER