CHP'li vekil Akşener'in partisine mi geçiyor? Açıklama geldi

Siyasi kulisler Meral Akşener'in Çarşamba günü kamuoyuna duyuracağı yeni partisinde kimlerin olacağı fısıltılarıyla çalkalanıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
CHP'li vekil Akşener'in partisine mi geçiyor? Açıklama geldi

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın da yeni partide olacağı iddiasına ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, “Bizden giden yok. Bunlar Aydın deyimiyle çalı dibi taşlamaya benziyor. Boş atıp dolu tutma çabası” dedi. Çıray ise telefonunu kapattı.CHP'li vekil Akşener'in partisine mi geçiyor? Açıklama geldi - Resim : 1

Başkent'te Aytun Çıray'ın kendisiyle birlikte CHP'den başka isimleri de yeni partiye götüreceği söylentilerini CHP Sözcüsü Tezcan'a sorduğumuzda “Bizden giden kimse yok. Ayrıca Aytun Bey ile bugün konuştum. Ben de kendisine sordum. Öyle bir şey yok, dedi. Aydın deyimiyle bunlar çalı dipi taşlamaya benziyor, boş atıp dolu tutma çabası. Hepsi şişirme” yanıtını verdi.

Kendisi hakkındaki iddiaları sormak için aradığımız Aytun Çıray telefonlarını kapatırken, Meral Akşener'e yakın bir isim de “Aytun Bey dostumdur, ben kurucular kurulunda olacağını duymadım” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER