için kaldı

Boz ayı tarafından kaçırılan adam 1 ay sonra bulundu

Rusya’nın Moğolistan sınırındaki Tuva bölgesinde önceki gün avcılar köpeklerinin yönlendirmesiyle bir mağaraya girdi, gördükleri manzara karşısında hayatlarının şokunu yaşadı

POSTA POSTA
Boz ayı tarafından kaçırılan adam 1 ay sonra bulundu

Rusya’da avcılar, bir mağarada mumya sandıkları insan buldular. Canlı olduğu anlaşılınca hastaneye kaldırılan adamın başına inanılmaz bir olay gelmişti. 

ÇARESİZCE ÖLÜMÜ BEKLEDİ

İsmi Alexander olan adamın 1 ay önce boz ayı tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı. Ayının inine götürdüğü Alexander’ın omurga kemikleri kırılmış, defalarca ısırılmıştı. Hareket edemeyen Alexander, çaresizce ölümü beklemeye başlamıştı. 

İDRARINI İÇTİ

Yapabildiği tek şey idrarını içmek olmuştu. Doktorlar, Alexander’ın yaralarına rağmen nasıl hayatta kaldığını araştırıyor. Boz ayıların, aç kaldıklarında yemek için avlarını sakladıkları biliniyor.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER