Elon Musk'ın Twitter profilinden kazandığı para dudak uçuklattı

Elon Musk, kullanıcıların Twitter'da nasıl para kazanabileceğini açıklayan bir ekran görüntüsü paylaştı. Paylaştığı ekran görüntüsü Musk'ın kendi profilinden ne kadar kazandığını da gözler önüne serdi. İşte Elon Musk'ın Twitter profilinden kazancı...

PARADURUMU PARADURUMU
Elon Musk'ın Twitter profilinden kazandığı para dudak uçuklattı

Elon Musk daha önce, ücretli “Abonelik” (Subscription) özelliği ile kullanıcıların ilgisini çeken hesapların özel içeriklerine erişmesini sağlayacağını belirtmişti.

Musk, Twitter hesabından, kullanıcılara sosyal medya platformunda nasıl para kazanılacağını gösteren bir ekran görüntüsü paylaştı.

En az 24 bin 700 abonesi var

Musk, paylaşımında şunlar yazıyor:

"İçerik oluşturucular, bu platformda abonelikleri etkinleştirmek isteyebilir. Ayarlarda 'Para Kazanma' (Monetization) kısmına dokunmanız yeterlidir."

Elon Musk'ın Twitter profilinden kazandığı para dudak uçuklattı - Resim : 1

Musk’ın paylaştığı ekran görüntüsüne göre kendisinin en az 24 bin 700 abonesi bulunuyor. Bu aboneler ise kendisine her ay 98 bin 800 dolar (yaklaşık 1,9 milyon lira) kazandırıyor. Musk daha önce, profiline göre ayda 4 dolara (yaklaşık 78 lira) abone olanların birkaç haftada bir "kendisine her şeyi sorabileceklerini" söylemişti.

Özel içerik için takipçilerden ücret alınıyor

Musk, kullanıcıların "Abonelikler" aracılığıyla uzun metinler, uzun videolar ve yalnızca abonelere özel Alanlar dahil olmak üzere özel içerik için takipçilerden ücret alabileceklerini söyledi. Abonelerin ayrıca özel rozetler alacağını belirtti.

Ayrıca, Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, bir zamanlar dünyanın en zengin insanı olan ve liderliği Bernard Arnault'a kaptıran Musk'ın şu anki net serveti 165 milyar dolar değerinde.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER